De put in
de oude morsch

buurtvereniging

Mail je idee voor Kort Galgewater 21

Heb je een plan of idee dat leuk is voor de buurt en waarvoor je ruimte nodig hebt? Die ruimte is er, kom maar op!

Komt er in de voormalige woning van het echtpaar Spiekerman een dependance van de VVV? Of een klein museum? Nee en nee. De woning wordt zo snel mogelijk weer geschikt gemaakt voor de verhuur, maar dat kan nog wel even duren. Er zijn grote vochtproblemen die niet snel opgelost kunnen worden omdat deze woning onderdeel uitmaakt van een monumentaal pand. Portaal, de verhuurder, schat in dat het 1 tot 1,5 jaar kost voordat het pand weer verhuurd kan worden.

 

Omdat Portaal tegen leegstand is, krijgt Kort Galgewater 21 een tijdelijke bestemming: voor organisaties en clubs die actief zijn in de buurt. En daarvoor mag iedereen ideeën aanleveren.

Hartstikke goed! Laten we van Kort Galgewater 21 een hotspot maken voor onze buurt!

 

Ik heb als secretaris van de buurtvereniging alvast gevraagd of we als buurtvereniging het pand een dagdeel per week mogen gebruiken. Om te vergaderen en om, bijvoorbeeld, een wekelijks ‘spui- en spreekuur’ op te zetten voor onze buurtbewoners. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk!

 

Heb jij een goed idee of leuk plan voor het gebruik van Kort Galgewater 21, meld dat dan bij de secretaris van de buurtvereniging, Malou van Hintum: mvhintum@xs4all.nl. Een briefje in de bus mag ook: Narmstraat 20 (Brandspuithuisje).

Ik verzamel de ideeën en geef ze door aan Portaal.

 

Malou van Hintum, secretaris van de buurtvereniging