De put in
de oude morsch

buurtvereniging

Hugo, de nieuwe penningmeester!

Dit is Hugo Stegeman: ‘Samen met Wietse heb ik ongeveer een jaar geleden een huis gekocht in de Smidssteeg. We zijn eind december hier komen wonen. Onze eerste indruk van de buurt was erg fijn, met behulpzame en geïnteresseerde buren die regelmatig bij onze verbouwing kwamen kijken.

Ik ben 31 jaar en werk bij BAM Bouw en Techniek als manager voor het beheren en onderhouden van kantoren, ziekenhuizen, scholen en enkele laboratoria. Daarnaast ben ik actief bezig om de energietransitie zowel zakelijk als privé actief te ondersteunen.

Een belangrijke stap daarin hebben mijn vriend en ik daar al genomen door ons huis te verbeteren naar Energielabel A en van het gas af te halen tijdens de verbouwing vorig jaar.

In de buurtkrant las ik dat het bestuur van de Put een nieuwe penningmeester zocht. Omdat ik het een erg leuke buurt vind en ik na de verbouwing toch wat tijd over heb, heb ik contact opgenomen met Malou. Na kennismaking met een aantal bestuursleden was ik meteen enthousiast. Wat wordt er veel georganiseerd in onze buurt en wat leuk dat iedereen er ook zo actief mee bezig is. Daarom besloot ik om de taak van penningmeester op mij te nemen.

De Put in D’Oude Morsch is een mooie buurtvereniging met vele initiatieven en mogelijkheden op sociaal en maatschappelijk gebied. Ik hoop dat we kunnen voortzetten wat er al is, en dat daarnaast D’Oude Morsch een plek wordt voor nieuwe initiatieven en we een breder publiek kunnen aanspreken zodat iedereen zich hier thuisvoelt. Daarnaast hoop ik dat we onze buurt kunnen verduurzamen door bijvoorbeeld minder vrachtverkeer, ideeën over energiebesparingen aan onze woningen kunnen uitwisselen en het aantal auto’s te verminderen.’

Hugo Stegeman, penningmeester De Put in D’Oude Morsch

Hugo is sinds 1 juli 2020 verantwoordelijk voor de financiën van De Put in D’Oude Morsch