De put in
de oude morsch

buurtvereniging

Praat mee over Autoluwe Binnenstad

De gemeente organiseert twee activiteiten voor buurtbewoners m.b.t. de Agenda Autoluwe Binnenstad, op 1 en 5 september.

Op 1 september: een digitale bijeenkomst die zal plaatsvinden tussen 19:30 en 20:30 uur en die je online kunt volgen. Je hoort de laatste stand van zaken en kunt je zorgen en ideeën met de gemeente delen. Via deze link kun je je aanmelden. Na aanmelding ontvang je meer informatie om het webinar goed te kunnen volgen.

Op 5 september: een stadsgesprek, dat begint bij Molen de Put. De gemeente wil in kleine groepjes met bewoners in gesprek over hun wensen, zorgen en ideeën over de binnenstad. Dit gebeurt op verschillende locaties. Het startpunt van deze gesprekken is bij Molen de Put, waar je een introductie krijgt, een plattegrond en een tegoed voor twee gratis consumpties.

Om dit stadsgesprek coronaveilig te kunnen houden, is het nodig je vooraf aan te melden en een tijdslot te kiezen waarin je begint. Vervolgens kun je kiezen in welke volgorde je de verschillende locaties bezoekt. Aanmelden kan via deze link. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.