De put in
de oude morsch

buurtvereniging

Buurtbarbecue op 6 september gaat niet door

Beste buurtgenoten,

 

Tijdens de persconferentie over de coronacrisis op dinsdag 18 augustus, heeft premier Rutte erop gewezen dat het aantal besmettingen in Nederland weer oploopt. De oorzaak daarvan ligt vooral in kleine bijeenkomsten: verjaardagsfeestjes, buurtborrels, familiebijeenkomsten, vriendengroepen.

 

Hoe informeler de bijeenkomst, hoe groter de kans op besmettingen. Ook onze buurtbarbecue is zo’n informele, gezellige bijeenkomst zonder checkgesprek en zonder vaste zitplaatsen. Gezien de gezondheidsrisico’s die dat met zich meebrengt, heeft het bestuur besloten om de geplande buurtbarbecue op 6 september aanstaande af te blazen.

 

Dat vinden we natuurlijk heel erg jammer. We kijken ernaar uit om je in betere tijden weer wel te kunnen verwelkomen!

 

 

Vriendelijke groet, mede namens het bestuur,

 

Peter van der Born

(organisator buurtbarbecue)