De put in
de oude morsch

buurtvereniging

Buurtborrel opnieuw afgelast

Beste leden van de Buurtvereniging,
 
Natuurlijk keken we er allemaal naar uit om elkaar na zo’n lange tijd weer bij de buurtborrel te zien. Helaas, de corona realiteit is weerbarstig en zijn we gedwongen de buurtborrel van a.s. maandag af te gelasten. 
 
Dit doen we niet alleen omdat de horeca voorlopig om 20.00 moet sluiten maar ook omdat het ons gewoon verstandig lijkt. Om deze reden gaan we ook niet in op het verzoek van sommigen om de buurtborrel op zondagmiddag te doen, dit zou volgens ons haaks staan op het doel van de “mini-lockdown” waarin we nu helaas weer verzeild zijn geraakt.
 
Wij rekenen op jullie begrip en zien met jullie reikhalzend uit naar betere tijden!
 
Vriendelijke groet en blijf gezond! Namens het bestuur,
 
 
Ben Zech
 
(Voorzitter)