De put in
de oude morsch

buurtvereniging

Bewonersmanifest

Met oog op de aankomende raadsverkiezingen heeft de buurtvereniging samen met 6 andere wijkverenigingen van de binnenstad en die van de Zeeheldenbuurt het onderstaande bewonersmanifest naar alle Leidse politieke partijen gestuurd. De wijkverenigingen gaan hierover met deze partijen in gesprek om te zien hoe tijdens de komende 4-jarige raadsperiode participatie en inspraak effectiever kan worden en er beter naar de wensen van beoners geluisterd wordt. De gesprekken zullen de komende weken plaatsvinden en we nodigen iedereen die nog wat wil toevoegen uit om contact op te nemen met Ben Zech, voorzitter van buurtvereniging De Put in de Oude Morsch. Dit kan per e-mail ( bzech2003@yahoo.com ) of telefonisch ( 0612498849 )

Lees het manifest hier.